TO-NET 2018: KONKURENCIJA JE STIGLA, UTAKMICA POČINJE
10/05/2018
Tagovi: Skupovi

TO-NET-ov stručni skup

U kongresnom centru Andrevlje na Fruškoj gori 05. maja 2018. održan je još jedan, TO-NET-ov stručni skup za sadašnje i potencijalne korisnike i partnere – distributere gasa i toplane, kojima su namenjena TO-NET-ovi proizvodi i rešenja.
Moderator stručnog skupa je bio Prof. dr Martin Bogner, koji je svojim velikim iskustvom doprineo da skup protekne na vrhunskom nivou.

Ovde možete pogledati i preuzeti prezentacije sa skupa:

INIT-50 u sistemu telemetrije JP Srbijagas-aVujica Vulićević, JP Srbijagas, RJ merenje i regulacija Novi Sad
Primena napojno-komunikacione jedinice INIT-50 u sistemu telemetrije JP Srbijagas-a. Predstavljanje iskustva u konfigurisanju i korišćenju INIT-50.

preuzmite pdf 8.61 MB

Jedno (jednostavno) rešenje velikih mogućnostiVladimir Gireg, JKP Toplana Stara Pazova
Predstavljanje Pilot projekta realizovanog u dve toplotne podstanice sa ciljem: daljinskog očitavanja merila toplotne energije (kalorimetra), praćenja rada cirkulacionih pumpi u toplotnoj podstanici, upravljanja (pokretanje i zaustavljanje) cirkulacionih pumpi u toplotnoj podstanici.

preuzmite pdf 2.28 MB

Softver za Licencirane snabdevače, I deoMarko Tikvić, TO-NET d.o.o.
Konkurencija na slobodnom tržištu zahteva korišćenje sofisticiranih alata za predviđanje i simulaciju potrošnje po različitim algoritmima. Ovo je jedno rešenje koje pokušava da odgovori na postavljen zahtev.

preuzmite pdf 2.49 MB

Softver za Licencirane snabdevače, II deoSandra Milić-Sentivanac, TO-NET d.o.o.
Slobodno tržište zahteva od Licenciranih snabdevača sofisticirane alate za efikasno upravljanje kupcima koji menjaju snabdevača, za izdavanje računa kupcima koji se snabdevaju preko “drugih” ODS-ova…

preuzmite pdf 2.49 MB

Da li vam je potreban Ugovor o poverljivostiTijana Žunić Marić, Nemanja Žunić, Advokatska kancelarija Žunić
Slobodno tržište i konkurencija u poslu zahtevaju od kompanija određene mere zaštite pristupa ključnim informacijama. Ko koristi Ugovor o poverljivosti?