To-Net na TELFOR-u

on јан 4, 2017 in Novosti

Kompanija TO-NET učestvovala je na 24. po redu održanom telekomunikacijskom forumu TELFOR koji se održavao 22. i 23. novembra 2016. godine u Sava centru u Beogradu.

Telekomunikacioni forum TELFOR je internacionalni godišnji skup stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija. Učesnici su uglavnom telekomunikacioni inženjeri kao i ekonomisti, pravnici, menadžeri, operatori i drugi. Na taj način TELFOR je forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema. ( http://www.telfor.org.rs/osnovne-informacije )
To-Net se predstavio radom na temu „Implementacija bežičnog M-Bus koncentratora za daljinsko očitavanje pametnih merila za gas“ ( Implementation of Wireless M-Bus Concentrator/Gateway for Remote Reading of Smart Gas Meters ). Na skupu su prezentovani rezultati pilot projekta o daljinskom merenju potrošnje prirodnog gasa u „Gas-feromont-u“ iz Stare Pazove. Autor ovog rada je Živorad Mihajlović sa koautorima Milošem Tolićem, Aleksandarom Milankovim i Lazarom Živkovićem.

Share:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePrint this page