F-secure Antivirus

F-Secure nudi najbolju antivirusnu zaštitu u svetu

f-secure-logoNa nezavisnom testiranju AV-TEST-a, F-Secure Client Security je dobio nagradu „Best Protection 2011.“.

Beograd, 14. Februar 2012. – Finska firma koja se bavi antivirusnom zaštitom F-Secure (HEX:FSC), je na AV-TEST-u osvojio nagradu „Best Protection 2011“ za F-Secure Client Security u kategoriji za korporativna rešenja. AV-TEST je nezavisna organizacija koja se bavi testiranjem antivirusnih rešenja koja je ocenila sedam korporativnih endpoint proizvoda za zaštitu. Nagrada je zasnovana na rezultatima svih sertifikovanih testova od strane AV-TEST-a u 2011. godini.

Andreas Marx, izvršni direktor kompanije AV-TEST, kaže: „Od svih korporativnih endpoint proizvoda za zaštitu koje smo pregledali u 2011, F-Secure Client Security nudi daleko najbolju zaštitu.“

F-secure najbolje antivursno resenje i najbolji antivirus u 2011Sa ovom nagradom, počastvovani od strane AV-TEST-a, antivirus proizvod nudi performanse koji postavljaju nove industrijske standarde. Svi proizvodi su testirani korišćenjem različitih tipova trenutnog malvera, uzimajući u obzir celokupnu funkcionalnost proizvoda. Sva F-Secure rešenja, uključujući F-Secure Internet Security 2012, su bazirani na istoj tehnologiji kao i F-Secure Client Security koji je dobio nagradu f-secure-awardza „Best Protecton 2011“ na AV-TEST-u.

Mika Ståhlberg, VP, F-Secure Laboratorije, kaže: „Mi nastavljamo sa konstantnim i velikim uspehom koji smo imali u poslednjih nekoliko godina sa našim bezbednosnim proizvodima. Rezultati testa pokazuju da je F-Secure među liderima u industriji za zaštitu korporativnih klijenata.“

F-Secure – Protecting the irreplaceable

Dok kontrolišete ono što je važno za vas, mi osiguravamo da ste zaštićeni i sigurni online, bilo da koristite računar ili smartphone. Takodje mi backup-ujemo i omogućavamo da delite vaše važne podatke. Osnovan 1988 godine, F-Secure je kompanija sa sedištem u Helsinkiju (Finska) i ima filijale u svim većim zemljama, uključujući SAD, Francuske, Nemačke, Italije, Švedske, Velike Britanije i Japana.

Share:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePrint this page